J_03_Deportivo Ontinyent 3-1 Tavernes

Una setmana més, els aficionats que es van apropar a La Puríssima van tornar a gaudir amb un equip que va demostrar que la seua categoria és la Regional Preferent. Amb el 3-1 del Deportivo Ontinyent davant una UE Tavernes de la Valldigna, els de Cristian Ferrandiz sumen, esta vegada si, tres punts que els omplin de moral de cara al derbi ontinyentí del proper cap de setmana.

I això que enfront n’hi havia un equip que en les darreres tres temporades no ha baixat del tercer lloc a la classificació final de la categoria, i que va vindre a La Puríssima a pel triomf. Però els deportivistes ho van saber contrarestar amb lluita durant els 90’, no donant cap baló per perdut, i fruit d’eixe treball va aplegar l’1-0 quan encara no s’havia aplegat al quart d’hora.

Era la tercera intentona dels de Cristian, i Cambreta lluitava per un baló que molts hagueren donat per perdut. El creure del capità que podia fer-se amb ell va provocar l’errada del porter del Tavernes, i llest el killer ontinyentí, obria la llauna quan un minut abans José Manuel també ho hagués pogut fer, però es va topar amb el porter visitant.

Els de la Safor ho intentaven, però la defensa blanc-i-negra, amb el debutant Àngel i un pletòric Juanjo desfeien qualsevol acció de perill visitant. Corria el minut 32 i també ho feia Àlex Cambra per banda, en una contra que Bernat va estar apunt de marcar, però sense sort. Va ser al 40 quan en un baló dividit al mig del camp,  el jove Juanjo Donat va abandonar la seua zona d’acció, però l’esfèric el van interceptar els forasters, provocant una lluita als dominis de Palopa entre ell mateix i un davanter del Tavernes, i que va acabar amb este últim al terra, senyalant l’àrbitre un rigorós penal, el que va significar l’empat a 1 amb el que es va aplegar al descans.

En la represa els de la Valldigna van eixir a per totes, i Palopa va estar decisiu per evitar que es ficaren per davant només començar el segon acte. Però un minut després aplegava el gol de la vesprada, bueno: el golàs. Un baló centrat per banda que després del rebuig defensiu va caure als peus de Pepe Gras, qui sense control previ engaltava al fons de la xarxa des de més enllà de l’àrea per alegria dels nombrosos aficionats que de nou es van apropar a La Puríssima.

Este gol va donar més confiança als de Ferrandiz, que veien com creient amb el treball que estaven fent, podien fer-se amb el triomf. I va ser a quinze minuts de la fi quan l’enèsima cavalcada de Bernat per banda esquerra, el canterà la servia perquè Cambreta estavellés el baló al pal, caient als dominis de Giner qui va xutar, topant el baló a les mans d’un defensor. El col·legiat xiulava penal i José Manuel que “sentenciava” el duel amb el 3-1. L’últim quart d’hora hagués pogut variar el resultat final, però la insistència d’un descomunal Cambreta no va tindre recompensa poc abans que l’àrbitre tornés a xiular un nou penal pel Tavernes. Però esta vegada Palopa es va fer enorme i va endevinar el llançament des dels 11 metres per bojeria dels aficionats, que de nou veien marcar tres gols al seu equip a La Puríssima.

El content Cristian Ferrandiz feia esta valoració una vegada finalitzat l’encontre .

DEPORTIVO  ONTINYENT  3-1  UE  TAVERNES