Amateur 3-0 CE Congrés

Primera jornada de lliga de l'Amateur 18-19 de la Fundació, en un partit que ens ha enfrontat al C.E.Congrés al Municipal de la Provençana.

Comencem amb il.lusió i bon resultat aquesta temporada. El primer gol ha arribat als 42 segons després d'una acció col.lectiva ràpida i precisa, atacant els espais i culminada per Capurro al primer pal.

Al minut 13 Capurro ha tornat a marcar un gran gol, després de rematar de primeres un servei de córner al segon pal.

Ja a la segona part hem ampliat el marcador després d'un gol de falta directa d’en Rober.

L'equip ha entrat fort al camp i ha tingut l'actitud necessària com a col·lectiu equip per emportar-se el partit.

Això acaba de començar. La constància i la unitat seran claus per fer una bona temporada.