Ontinyent 1931 4-1 Deportivo Ontinyent

1a derrota de la temporada la que ha patit hui el Deportivo Ontinyent, en l’encontre que tanca la primera fase de la competició lliguera, i on tres errades puntuals han condemnat a un equip que ha tingut el líder contra les cordes durant tot el segon temps, i on certes decisions arbitrals hagueren pogut canviar el signe del gran derbi que s’ha viscut esta vesprada a El Clariano.

Començava el partit de la temporada amb un matiner gol del jugador format a la FEBO Lluis Felipe al primer minut, en transformar un penal comés a ell mateix. Però lluny de suposar un colp pels de Nacho Cantó, els ha fet buscar amb més força l’empat, que ha aplegat als 12’ en rematar Cambreta (qui si no) un baló mort al cor de l’àrea després d’un córner.

Però una jugada per banda de l’Ontinyent 1931 prop de la mitja hora, i aprofitant-se d’un retruc dels hui homes de roig, l’ha aprofitat l’ex del Deportivo Pablo Francés per superar per baix a Xavi Payà, ficant el 2-1 amb el que s’ha aplegat al descans després d’una intensa primera meitat de bon futbol.

La represa ha començat amb una errada en mig del camp, que ha acabat amb un nou gol de Pablo i que semblava anava a sentenciar el duel, però res més lluny de la realitat. Açò ha provocat que els de Nacho Cantó embotiren els locals, sobretot després de l’entrada d’homes de refresc. Així s’han plantat als 72’ quan una jugada de Cambreta, on s’ha internat dins de l’àrea i el baló ha topat amb les mans d’un defensor, però que l’àrbitre del matx no ha volgut castigar, per a protestes de tots els deportivistes.

I ja als 83’, just en la jugada posterior a les noves substitucions que ha fet Cantó, els locals han estat més llestos i s’han aprofitat d’una treta de banda en camp propi , no rebutjada per la defensa i que altre ex del Deportivo, Quico Vidal aprofita per ficar en safata el definitiu 4-1 a Omar Cortés, al que ja no han pogut fer res els de Nacho Cantó, que feia esta reflexió del derbi viscut a El Clariano.

ONTINYENT 1931  4-1   DEPORTIVO  ONTINYENT