Infantil Ferre 1 - Penya 1

Joan
Després d'una nova jornada, el CE Ferreries segueix liderant la classificació després de l'empat aconseguit aquest matí contra el P.Orient del PCE. A la primera part, l'equip ferrerienc coneixent la teòrica superioritat del conjunt ciutadellenc, ha decidit no sortir a pressionar i esperar al mig camp, tot i així ha disposat d'alguna oportunitat de marcar algun gol però la pilota no ha volgut entrar. Al minut 19, després d'una excel·lent jugada individual de Lluís Villalonga ha marcat un gol posant el 0-1 al marcador, sent aquesta pràcticament l'única ocasió que han disposat durant aquesta primera part. La segona part ha començat amb una altra dinàmica, el tècnic ferrerienc ha hagut d'arriscar, conscient que la derrota suposaria un clar revés a les seves aspiracions, ha sortit a pressionar la sortida de la pilota, ha volgut el domini del partit i ha disposat així de nombroses ocasions per marcar, però no ha estat fins el minut 55, després de la treta d'una falta provocada per Agustí Triay, on en Pere Pons ha rematat de cap posant la pilota fora de l'abast del porter del P.Orient del PCE. Aquest gol, ha estat un cop dur per a l'equip visitant que ha vist arribar en repetides ocasions el conjunt local disposant d'algunes ocasions més per haver guanyat el partit. Acabat el enfrontament i després del repartiment dels punts, el CE Ferreries manté intactes les seves aspiracions a falta de només dues jornades per a la finalització de la lliga.