Montaverner 3-1 Deportivo Ontinyent

Primer partit en que el Deportivo Ontinyent es queda sense puntuar, després que la UE Montaverner es fera amb el derbi comarcal gràcies al seu oportunisme als metres finals, derrotant als de Cristian Ferrandiz per 3-1, pel que ja no resta cap equip amb 0 derrotes.

Un encontre que ja va començar a ficar-se de cara quan Abdon havia d’abandonar l’escalfament, deixant el seu lloc a Tono Huertas a l’eix de la defensa, i que posteriorment amb la lesió de Javi Francés es va ficar més en contra, abans que els locals s’avançaren al materialitzar un penal poc abans del descans.

El derbi va començar sense un clar dominador, sent un llançament dels groguets al pal la primera clara ocasió de gol passada la mitja hora. Juanito entrava al terreny de joc als 38’ a conseqüència d’una lesió de Francés. I poc després era Tono Picot qui tombava un rival dins l’àrea, transformant Julià el penal, i tenint ell mateix el segon gol, evitat per Capone just a la línia de gol.

Però les tornes van canviar després del pas pel vestuari i ja Bernat avisava de les intencions en un xut llunyà. Va ser un oportú Cambreta qui s’aprofitava d’una errada de l’ex-porter nostre Aitor per ficar l’empat al marcador als 54’. Poc després Cristian donava més mordent a l’atac amb l’entrada de Mendi i Carlos, però van ser els de Salva Estruch qui en una jugada incerta tornaven a ficar-se per davant en rematar tot sols Corgnolo al segon pal.

El tècnic deportivista ho donava tot a l’última finestra de substitucions, però en un mal rebuig del porter ontinyentí era de nou Joan julià qui sentenciava el derbi amb el definitiu 3-1, que suposa la primera derrota dels nostres i la conseqüent pèrdua del liderat, que aplega una setmana abans de la jornada de descans pel Deportivo Ontinyent, sent el proper partit a La Puríssima davant qui é el nou líder: la Llosa.

UE  MONTAVERNER 3-1 DEPORTIVO  ONTINYENT