<%=Club.Nombre %>

Carcaixent B 1-3 Deportivo Ontinyent


Important triomf del Deportivo Ontinyent el que ha sumat en esta 6a jornada, on va haver de ficar-se el mono de treball per a, en una gran segona meitat, superar a un Carcaixent B que no va ficar les coses gens fàcils als de Cristian Ferrandiz.

La veritat és que els nostres van eixir enxufats al partit i fruit d’eixa intensitat aplegava el primer gol de la vesprada, en les botes d’un Bernat que tornava a vorer porteria una altra setmana, de nou amb un xut llunyà. S’havia complit el primer quart d’hora de joc i el lider demostrava eixa condició.

Però la falta de fam per sentenciar el duel va propiciar que el filial del Carcaixent empatés passada la mitja hora, disposan fins i tot d’una clara ocasió per avançar-se al marcador, però amb l’empat a un es va aplegar al descans.

De nou el pas pels vestidors va ser detonant perque els de Cristian demostraren el potencial que tenen. Però la superioritat no es veia reflectida al resultat del Quatre Camins, fins que els primers canvis sorgien efecte quan Cambreta en un remat al segon pal en la treta d’un còrner tornava a ficar per davant els nostres.

Va ser Manel qui, en una contra matava ja l’enfrontament d’este cap de setmana, segellant el triomf amb el tercer gol ontinyentí, que els manté al capdavant de la classificació.

CARCAIXENT B 1-3 DEPORTIVO  ONTINYENT 

Picot

 

 

 

 

Adri

 

 

 

 

Abdon

 

 

 

 

Capone

 

 

 

 

Alex Cambra

 

 

 

 

Javi Francés

 

86’

Jordi

 

Juanito

 

 63’

Chorques 

 

Bernat

0-1  16’

74’

Mendi

 

Mata

 

74’

Manel

1-3  90 

Omar

 

 

 

 

Carlos

 

63’ 

Cambreta

1-2  75