<%=Club.Nombre %>

Amateur Femení 2 - 1 Alzira B


Primer partit de la lliga 2021/2022 i primers tres punts que aconsegueix el nostre Amateur Femení després del seu triomf, no sense patiment, davant una UD Alzira B que no va saber aprofitar-se del nerviosisme inicial de les de Pepe Pla.

I és que les nostres van eixir oferint una imatge gens habitual, amb moltes imprecisions fruit de la pressió de les visitants i dels nervis propis del primer partit de lliga. Açò va durar 20’ fins que les de Pla en la primera jugada d’atac que trenaren, Lara provocava l’expulsió d’una jugadora rival. Açò va canviar el desenvolupament del matx, i Peri aconseguia ficar per davant al CDSB Ontinyent abans de la mitja hora.

Va estar en les acaballes del primer temps quan una errada infantil en la treta d’un baló provocava l’empat a un gol en sorprendre a Carmen en un xut  llunyà, portant les jugadores als vestidors amb l’1-1.

El tècnic ontinyentí va realitzar tres substitucions en temps de descans per incrementar la pressió aprofitant la superioritat numèrica. Amb un equip jugant al que sap, va ser una centrada per banda de Lara que la portera no va saber rebutjar, ficant així el resultat de 2-1 a l’hora de joc.

Si bé encara van tindre les nostres un parell de clares ocasions de gol, és cert que el marcador no va variar, però sense opció alguna de gol rival, fent valdre el saber patir en l’inici d’este partit inicial de lliga per acabar imposant-se 3-1 a l’Alzira B.

 

AMATEUR  FEMENÍ 2-1 ALZIRA B

Carmen

 

 

 

 

Mireia

 

46’

Àngela

 

Sara

 

46’

Gala

 

Patricia

 

 

 

 

Júlia

 

 

 

 

Salmeron

 

 

 

 

Ana

 

 

 

 

Lidia

 

 

 

 

Noa

 

46’

Aitana

 

Peri

1-0  28’

 

 

 

Lara