<%=Club.Nombre %>

Algemesí 2-3 Deportivo Ontinyent


Segon partit i segona victòria d’un Deportivo Ontinyent que ha començat la lliga esborrant tots els dubtes que pogueren haver fa unes setmanes, i que amb un treballat triomf en el seu primer desplaçament a Algemesí, es col·loca líder empatat a sis punts amb el Llosa.

Un encontre que va començar amb retard, i on Cristian Ferrándiz plantejava el mateix onze inicial del primer partit, a excepció de la porteria on Picot (encara amb edat Juvenil) complia en la seua tasca. Prompte es va ficar el marcador del nostre costat quan Àlex Mata no desaprofitava una assistència de Bernat i més encara quan a meitat del primer temps un oportú Cambreta no perdonava una mal rebuig del porter local.

El 0-2 va tindre una ràpida reacció dels locals, que aconseguien retallar distàncies quan encara n’ s’havia aplegat a la mitja hora, sense que el marcador registrés modificació alguna abans del descans, si bé unes mans dins de l’àrea ho hagueren pogut fer, però l’àrbitre no va xiular res.

En la represa els locals van tornar a la càrrega, continuant amb la intensitat que  havien aplicat en vores amb el 0-2, i van tindre recompensa quan als 61’ aconseguien empatar l’encontre. Però a l’igual que en el primer acte, este gol va estar contestat instants després en un magistral llançament de falta que Mata materialitzava en el resultat definitiu de 2-3, ja que cap equip va estar capaç de modificar-lo, emportant-se els tres punts cap a Ontinyent.

ALGEMESÍ CF  2  -  3  DEPORTIVO  ONTINYENT

Tono Picot

 

 

 

Alex Cambra

 

 

 

Abdon

 

 

 

Capone

 

83’

Huertas

Adri

 

 

 

Javi Francés

 

 

 

Juanito

 

 

 

Bernat

 

 

 

Omar

 

 

 

Mata

0-1  8’

2-3  66’

73’

Mendi

Cambreta

0-2  24’

81’

Mas