<%=Club.Nombre %>

Alzira B 2 - 0 Amateur Femení


Amb el treball ben fet durant les últims partits aplegava hui el nostre Amateur Femení a l’encontre que tancava la temporada 2020/2021, on les de Pau Calatayud es jugaven el segon lloc d’este grup per la permanència a la 1a Regional.

De nou una convocatòria amb dues jugadores del Cadet/Infantil el que demostra les dificultats que ha tingut este equip i la plena confiança del tècnic ontinyentí amb una pedrera que continua donant els seus fruits.

Però l’encontre a Alzira ha començat amb la mala noticia d’una lesió, la que ha patit la jugadora central Gala a la mitja hora de joc. Les nostres ho intentaven amb accions de Peri, Laia i Lucia, però no aplegava el gol. I just un gol de les locals a l’última jugada del primer temps tirava per terra tot el treball que s’havia fet; fent que amb  l’1-0 se n’anaren  al descans.

En la represa l’equip ha buscat l’empat, demostrant que podien fer-ho, però sense fortuna de cara a gol. I de nou les locals en la darrera jugada de l’encontre ficaven el definitiu 2-0, resultat totalment enganyós al que s’ha vist en este enfrontament que acomiada la 20/21, i on de nou Laia ha jugat els 90’, mentre que la seua companya Ainhoa també ha participat de l’encontre.

Una temporada amb moltes complicacions i on el nostre Amateur Femení ha sabut refer-se a totes elles. Ara desitjar-li sort a Nayala en la seua nova etapa al Vila-real com a les que la temporada vinent no continuen a l’equip de La Puríssima.

 

ALZIRA B  2 – 0  AMATEUR  FEMENÍ

Carmen

 

 

 

Mireia

 

 

 

Gala

30’

Júlia

 

Nayala

 

 

 

Anahí

 

 

 

Salmeron

 

 

 

Peri

 

 

 

Lidia

 

 

 

Laia

 

 

 

Aitana

70’

Ainhoa

 

Lucia