Yàtova 1 - 4 Amateur Femení

No van fallar les jugadores del nostre Amateur Femení al partit que van jugar a Yàtova i que se’ls havia presentat com a una final per continuar un any més a la 1a Regional, i on les de Pau Calatayud, amb un extra motivació amb el suport dels equips de l’Escola, i amb el debut d’altra jugadora del Cadet/Infantil (Núria Albero) es feien amb els tres punts gràcies al resultat final d’1-4.

Però a més la finalíssima va estar marcada perquè altra jugadora del Cadet, Laia Pastor (2n any com a Infantil) qui ja havia debutat amb l’Amateur, jugava des de l’inici, complint amb nota elevada, a l’igual que totes les jugadores que es desplaçaren a Yàtova, i on a més, la única portera que té l’equip: Carmen Silvestre era baixa per lesió, fent les tasques sota els pals la davantera Aitana.

Doncs amb tots estos condicionants el partit es posava de cara quan al quart d’hora Peri marcava el seu 15é gol per ficar el 0-1 al marcador, aprofitant-se d’una assistència de Lidia. Les ontinyentines eren conscients del que tenien en joc i buscaven ampliar l’avantatge, circumstància que es va produir als 25’ quan Laia la ficava en safata a Noa, qui no perdonava el 0-2.

Fins i tot Peri estavellava un baló al pal instants després del segon gol, demostrant que el tercer gol estava més a prop que el gol local, però els minuts anaren caient fins aplegar al descans.

En la represa Aitana va estar atenta per eixir del seu àrea tallant una de les comptades ocasions locals, tot abans que l’àrbitre anul·lés un gol a Júlia a la treta d’una falta. I tot seguit aplegava la sentència en un baló llarg on Lucia per velocitat, superava les centrals del Yàtova i, creuant-li l’esfèric a la portera pujava el 0-3 als 74’.

Poc després aplegava el debut de Núria Albero amb el primer equip, sent la tercera jugadora que esta temporada puja el tècnic ontinyentí a l’Amateur, el que demostra el gran treball que està fent-se a l’Escola.

I va ser en el llançament d’una falta quan les amfitriones retallaren la diferència al marcador, en una jugada dubtosa. Però lluny de fer-se enrere, les de Pau Calatayud, mostrant la seua superioritat i mitjançant Lidia certificaven un triomf que era esperat com aigua de maig, i que no aplegava des de finals de 2020; fent que este 1-4 fos celebrat com a un títol per l’expedició d’Ontinyent a Yàtova.

Ara les toca descansar esta propera jornada, per afrontar dos partits a vida o mort, davant el Camporrobles a La Puríssima i per acabar la temporada en Alzira.