Algueña 2 - 5 Deportivo Ontinyent

Que ningú va a aturar-nos en el que resta de temporada ho demostra el partidàs que esta vesprada ha jugat el Deportivo Ontinyent en Algueña i on el 2-5 no es fruit de la quasolitat, ja que l’equip ha hagut de jugar més d’una hora amb inferioritat numèrica.

Una primera part que prompte es ficava de cara quan als 4’ i a la treta d’un córner per Antonio (qui buscava el gol olímpic), un defensor introduïa l’esfèric en la seua porteria. Els de Nacho Cantó havien eixit en tromba i al quart d’hora era Chorques qui aprofitava una rematada de xilena de Cambreta per marcar el 0-2, si bé el màxim golejador ontinyentí havia tingut amb anterioritat un 1x1 sense definició.

Però prop de la mitja hora aplegava el que ha estat la 1a expulsió d’un jugador del Deportivo en la present temporada, en reclamar-li Capone (qui ja havia vist una cartolina groga) a l’àrbitre el penal amb el que havia castigat a Adri i que suposava l’1-2. Els nostres es quedaven amb un jugador menys per la resta de l’enfrontament.

Després del temps de refresc, el partit ha embogit amb un ritme frenètic. Així als 40’ i en la continuació d’una falta, els alacantins empataven l’encontre a dos gols; però lluny de vindre’s a vall, el Deportivo s’ha refet i Cambreta era tombat dintre de l’àrea, assenyalant l’àrbitre el corresponent penal, i que el propi pitxitxi s’encarregava de transformar als 42' en e’ 2-3; resultat en el que s’ha aplegat al descans.

El segon acte ha començat amb l’entrada al terreny de joc de Mata, i de nou un córner ha estat fonamental perquè Cambreta fiqués el 2-4 al marcador, en aprofitar-se d’un nou remat d’Iñaki al travesser als 58’. Els canvis que ha introduït Nacho Cantó han servit per controlar més encara el duel, i fruit d’este control ha aplegat el 2-5 al marcador en habilitar Antonio perquè Bernat (tercer gol en cinc partits) establira el resultat definitiu, sent l’ocasió en que més gols marca el Deportivo Ontinyent a domicili en la present temporada 20/21.