At. Càrcer 6 - 0 Amateur Femení

Resultat abultat i enganyós el que va patir ahir l’Amateur Femení en la seua visita al camp del líder Atlético Cárcer, i que va estar marcat pel matiner gol de les locals davant un conjunt que aplegava a l’enfrontament amb un bon grapat de baixes, i en un moment complicat de resultats.

Una contra als 7’ sorprenia la defensa de les de Pau Calatayud, al superar per alt l’eixida de Carmen. Conforme passaven els minuts, les nostres anaren assentant-se al terreny de joc i Lídia tenia l’empat als seus peus, però sense fortuna. I tot seguit (minut 27’) les de la Ribera que ficaven el 2-0 en executar perfectament un lliure directe per tot l’escaire. Tot seguit van aplegar els millors minuts de les ontinyentines, quan primer Júlia intentava emular el segon gol, però el seu xut va eixir un poc desviat; i seguidament era Peri qui no aplegava a una assistència de Lucia, aplegant al descans amb el 2-0.

La represa tornà a començar amb un dur colp, ja que les amfitriones feien el tercer gol, de nou de falta directa. Esta situació deixà tocà la moral de les nostres que, en una errada defensiva, concedien el 4-0 amb mitja hora encara per davant. Un penal als 67’ ficava el cinquè gol local, al que responien les de Pau Calatayud en dues jugades clares de gol, però ni Aitana (que havia entrat minuts abans) en el rebuig d’una falta treta per Peri, ni la pròpia golejadora de l’equip aconseguien ficar el baló dins la porteria del At. Carcer, conjunt que en els instants finals, aprofitant una nova contra segellaven el duel amb el definitiu 6-0.