<%=Club.Nombre %>

J_27 Deportivo Ontinyent 6-0 UD Benigànim


Per fi ha aconseguit l’anhelat triomf el  Deportivo Ontinyent després de guanyar amb solvència el SIA Benigànim per 6-0 en una vesprada plàcida dels d’Angel Guarner que sumaven una victòria ja necessària.

Un duel que ha començat amb algunes variacions a l’onze inicial i que passat el quart d’hora de joc es ficava de cara amb una jugada de Cambreta que enviava al fons de la xarxa Ochoa després que Omar deixes passar l’esfèric. I no ha tardat molt en aplegar el segon després d’una centrada del propi Ochoa cap a Aran que un defensor ganxut ha enviat dins la seua porteria.

Una treta de banda d’Abdon l’ha aprofitada Cambreta molt llest per sentenciar l’encontre poc abans del descans, més si cap quan el mateix davanter ontinyentí des dels 11 metres segellava el 4-0 amb el que s’ha aplegat a la fi del primer temps, i que ha aprofitat Guarner per realitzar totes les substitucions.

El cinquè gol de la vesprada a La Puríssima s’ha fet de roger, però ha valgut la pena ja que Omar ha engaltat des de fora de l’àrea un baló que s’ha colat a la porteria d’un Benigànim tocat que ho ha intentat però que s’ha topat sempre amb un segur Palopa. Quan el duel ja aplegava al tram final, Juanito, també des de lluny tancava l’encontre amb un altre xut llunyà.

Destacar l’estrena del nou jugador que ha incorporat l’equip: Jaramillo, així com la tornada a La Puríssima d’alguns ex-blanc-i-negres com Chorques i el nou entrenador del Benigànim Nacho Cantó.

DEPORTIVO  ONTINYENT  6-0  SIA  BENIGÀNIM

Palopa

 

 

 

 

Àlex Cambra

 

45’

Timaran

 

Capone

 

 

 

 

Juanjo

 

 

 

 

Abdon

 

45’

Tono

 

Ochoa

1-0  17’ 

45’

J. Francés

 

Giner

 

45’

Juanito

6-0  82’ 

Adrian

 

45’

Jaramillo

 

Omar

5-0  70’ 

 

 

 

Aran

 

 

 

 

Cambreta

3-0  37’

4-0  45’