<%=Club.Nombre %>

La_15 Valencia 2-0 Amateur Femení


Gran partit el jugat este matí per l’Amateur Femení en la seua visita al feu d’un dels millors equips de la competició: el València Fèmines, on les de Pepe Pla han jugat un seriós partit, desequilibrat al marcador per dues jugades en moments psicològics d’un enfrontament que ha finalitzat amb 2-0 per les locals.

El tècnic ontinyentí havia preparat el duel a consciència i la veritat és que les jugadores l’han executat quasi a la perfecció, no deixant jugar l’equip que menys gols ha rebut esta temporada. Però la situació ha començat a canviar amb la lesió de la jugadora del juvenil Candela, qui ha hagut de retirar-se abans de la mitja hora de joc, el que ha obligat a Pla a moure la banqueta.

El primer colp ha vingut a les acaballes del primer temps, quan en una jugada amb infinitat de retrucs a l’àrea ontinyentina, l’últim d’ells ha acabat colant-se en la porta d’Andrea. Júlia encara ha tingut l’oportunitat per empatar, però amb l’1-0 se n’han anat les jugadores als vestidors.

La segona meitat ha començat mal per les nostres, ja que la falta de contundència defensiva al primer minut ha propiciat el segon gol local, del que les de Pla afortunadament s’han refet, però sense poder materialitzar-ho en gol. Per a més inri, Marta, que havia entrat a la primera meitat per la lesió de Candela, s’ha ressentit de la seua lesió i també ha hagut d’abandonar el terreny de joc.

Mostra que les ontinyentines no li han perdut la cara al partit ho demostra que s’ha acabat l’encontre embotint al Valencia al seu camp, però sense recompensa davant un equip que compta amb les seues files a jugadores internacionals.

Un satisfet Pepe Pla valorava així  la derrota  d’este migdia.

VALENCIA FEMENI  2 - 0  AMATEUR  FEMENÍ

Andrea

 

 

 

 

Cèlia

72’

Mireia

 

 

Inés

 

 

 

 

Sara

61’

Patri

 

 

Noa

 

 

 

 

Candela

28’

Marta

74’

Sandra

Ana

 

 

 

 

Ari

 

 

 

 

Júlia

 

 

 

 

Marina

65’

Lucia

 

 

Peri