J_12 UD Castellonense 4-0 Deportivo Ontinyent

Ha vist truncada el Deportivo Ontinyent la ratxa de resultats que portava en la seua entrena a la Regional Preferent, on els de Cristian Ferrandiz sumaven ja quatre jornades seguides puntuant. L’abultada derrota al feu del Castellonense per 4-0 ha estat a conseqüència de l’efectivitat dels locals, sobretot a jugades de baló aturat.

Ha estat un enfrontament que els ontinyentins han sabut controlar durant els primers trenta minuts, anul·lant qualsevol ocasió de perill local. De fet José Manuel ha estat qui primer ha pogut obrir el marcador, sense encert, a l’igual que en una acció on Palopa ha estat fonamental per evitar el gol.

Ha estat passada la mitja hora i en un córner molt protestat pels de Ferrandiz, que ha vingut el primer gol local en un baló que no han pogut despejar els deportivistes. I amb eixe mínim desavantatge s’ha aplegat al descans amb la sensació d’haver merescut millor resultat.

En la represa un potent Castellonense sols ha pogut sentenciar el  a l’hora de joc, quan en una jugada a baló aturat, de nou a la treta d’altre córner ficava el 2-0, el que ha deixat tocats als de Cristian que estaven fent un partit seriós. Açò ha obligat a avançar línies el que ha permés tot seguit el tercer gol local. I ja a les acaballes del duel venia el definitiu 4-0 amb que es ficava el punt i final a quatre jornades entre els vuit millors de la classificació.

En acabar l’enfrontament era l’entrenador Cristian Ferrandiz , qui ens feia la valoració de l’encontre.

UD  CASTELLONENSE  4-0  DEPORTIVO  ONTINYENT