Comunicats Oficials

El CF Igualada creu que els fets i actituds del Sr. RUBIALES mereixen un rebuig contundent i no poden ser mai acceptades.  De tot el que s'ha sabut fins el dia d'avui (fet amb la jugadora Jennifer, actituds obscenes, insults, disculpes forçades, comunicats que no responen a la realitat,...),  aquesta mena de comportaments utilitzant l'abús de poder, donada les jerarquies, són repugnants i denigrants, així com bé estipula el mateix protocol de la RFEF; aquestes actituds no han de tenir cabuda en la nostra societat i menys en el nostre futbol.  Tolerància zero.

Anunci de la convocatòria d’eleccions al CF Igualada.   En assemblea extraordinària del dia 08 d’Abril del 2022 es va comunicar els socis que la Junta Directiva convocava les eleccions del Club Futbol Igualada el pròxim dia 24 de Maig del 2022 en les instal·lacions de les comes de 16h a 20h.               El procediment es durà a terme de conformitat amb allò que disposen els Estatuts i de conformitat amb el següent procediment i calendari electoral: 08/04/2022 Convocatòria d’eleccions 14/04/2022 Sorteig per la designació, entre tots els socis de ple dret, dels tres membres titulars i suplents de la Junta Electoral. Del 19/04/2022 al 20/04/2022 terminis de consulta del cens electoral provisional. Del 20/04/2022 al 22/04/2022 Resolució de les reclamacions del Cens Electoral provisional i aprovació per part de la Junta Electoral del Cens Electoral definitiu. Del 25/04/2022 al 06/05/2022 fins a les 20:00 h Presentació de candidatures. 08/05/2022 Proclamació de candidatures provisionals. Del 09/05/2022 al 18/05/2022 fins a les 20:00 h Termini per impugnar candidatures. 18/05/2022 Proclamació definitiva de candidatures. Del 19/05/2022 al 22/05/2022 Campanya electoral 24/05/2022 Eleccions, escrutini i proclamació de la candidatura guanyadora.   Informació del procés electoral   Són electors i elegibles els socis de ple dret que compleixin les condicions següents (capítol IV article 12 Estatuts):                 a) Ser major d'edat.                 b) No tenir suspesa la condició de soci en el moment de la convocatoria.   Cal cobrir un mínim de 5 i un màxim de 21 llocs encapçalats pel President, Vicepresident, Tresorer, Secretari i 1er vocal. Junta Electoral. Es designaran per sorteig, amb assistència del Secretari de la Junta, entre els socis de l'entitat. Es designaran 3 socis titulars i un nombre mínim de 3 suplents que pot ser ampliat en el moment del sorteig en previsió de renúncies a prendre possessió del càrrec o a exercir-lo. Els electors han d'acreditar la seva personalitat amb l'exhibició del document d'identitat, o document oficial indubtable. Condicions per presentar candidatures - Presentació.- Des del 25 d’abril, i fins al 06 de maig , es poden presentar candidatures per a la Junta Directiva del Club Futbol Igualada. El termini final per presentar candidatures es tanca a les 20 hores.   Forma.- Les candidatures són tancades i s'han de votar en la seva totalitat. Pel que fa a la forma i els requisits de presentació, s'ha de tenir en compte el següent:                 a) Les candidatures han d'estar integrades per un mínim de 5 i un màxim de 21 membres, encapçalades pel candidat a president.                 b) Les candidatures s'han de presentar per escrit a la Junta Electoral i han de contenir les dades següents: Relació dels noms i els cognoms dels candidats, encapçalada pel candidat a president. Juntament amb cada nom hi haurà de figurar la seva signatura, acreditativa de la seva conformitat. Els candidats hauran de ser socis de ple dret. Fotocòpies dels documents d'identitat de tots els candidats, per les dues cares. Nom del Club i data de les eleccions.   La Junta Electoral ha de confirmar la recepció de les propostes de candidatures que li siguin lliurades dintre del termini establert i n'ha de signar la còpia, amb especificació del dia i hora en què hagin estat presentades.   Francesc Jorba Castellví President CFIgualada. Igualada 8 d’abril del 2022

CADET A 5-0 JOANENC Victòria important per revertir la dinàmica. L’equip s’ha avançat aviat en el marcador però li ha costat tancar el partit. La millora en el joc s’ha anat traduint en gols a la segona part i en tot moment no s’han concedit ocasions al rival. CADET B 1-1 RIBES Partit molt complicat davant d'un rival de gran nivell que ens va demanar un gran esforç defensiu. L'equip es va aconseguir avançar en el marcador a falta de 15 minuts pel final, però va rebre l'empat a 5 minuts de l'acabament. INFANTIL D 1-5 ÒDENA Partit contra el líder, i molt bon equip. Tot i així, els blaus van fer una molt bona primera part, competint en tot moment. La segona va començar igual, però amb el pas dels minuts, els pocs canvis van passar factura. LLERONA 4-5 INFANTIL A FEM Partit en un camp petit on ens ha costat moltíssim trobar espais lliures i poguer jugar amb més tranquilitat. Elles ens pressionaven molt amunt, i això feia que haguessim de treballar mentalment més rapides que elles... tot i així hem seguit creant moltes ocasions que han acabat amb el resultat a favor. LEVANTE LAS PLANAS 10-1 BENJAMÍ D Partit on no hem competit, des del minut 1 el rival ens ha sobrepassat i en cap moment ens hem sentit a gust.

El CF Igualada comunica que ha pres la decisió de finalitzar l'etapa blava del cos tècnic actual del Primer Equip Masculí. En Carlos López, Xavi Baldajos, Isart Grané i en Toni García tanquen la seva etapa al nostre Club. Des de la Junta Directiva se'ls hi vol agrair tota la seva labor realitzada des de la seva arribada. En Carlos López ha dirigit 28 partits oficials amb el CF Igualada i la seva implicació amb el nostre club ha sigut màxima fins al darrer instant. L'actual situació delicada a la classificació, la darrera dinàmica de resultats, i la projecció actual de l´equip,  ha fet que la relació entre ambdues parts s'hagi hagut d'acabar, molt abans del que totes les parts desitjàvem. Els hi desitgem el millor en els seus projectes esportius i a nivell personal! Sempre sereu Blaus!

Pallejà 1-5 Infantil A Fem "Partit que començava amb l'equip rival proposant un joc físic. A nosaltres ens ha costat contrarrestar aquest joc amb la pilota fins al 3r quart on hem pogut donar la distància al marcador suficient fent-nos fortes amb la pilota i així jugar més tranquil·les el tram final de partit, on hem sumat una altra victòria!" Alpicat 1 - 2 Juvenil C Fem "Partit molt disputat on les blaves han tingut moltes ocasions, però la portera rival i el poc encert han estat clau. Ha estat molt difícil fer un bon futbol amb l'aire." Vallirana 6-2 Benjamí D "Partit on el resultat no té res a veure el que s’ha vist al camp. L’equip ha atacat i ha creat perrill, però no sense efectivitat, el rival sempre que trepitjava aèria marcava." Benjamí C 3-2 Terlenka "Gairebé el millor partit de la temporada, amb uns dos primers quarts jugant un gran futbol i sent clars dominadors del partit i el marcador. A la segona part ens empaten el partit en dues jugades aillades, però pocs minuts després fem el 3r gol per tancar un molt bon partit. A seguir treballant per mantenir la bona dinàmica!" Jàbac i Terrassa 3-2 Cadet A "Primera derrota de la temporada. Inici amb dubtes on encaixem però ens refem ràpidament. L’equip va millorant tot i no acabar-se de trobar còmode davant la proposta rival de joc directe i transicions. Sortim molt bé a la represa posant-nos per davant però ens acabem relaxant. El partit es descontrola i encaixem els 2 gols per errors. A seguir treballant per revertir la dinàmica!" Cadet B 1-0 Base Olèrdola "Victòria sense bon joc. L'equip no va estar a bon nivell en cap moment del partit. Malgrat això, 3 punts importants per seguir endavant." Sitges 3-0 Cadet E "Mal partit nostre on no hem pogut entrar del tot en el partit durant els 80 minuts i paguem cars els errors."

Juvenil A 3-2 CE Manresa 'Triomf molt important per no despenjar-nos i agafar confiança. L'equip va mostrar una bona imatge, però va encaixar un gol matiner. Tot i les dificultats es va treballar per remuntar i deixar els tres punts a casa' Juvenil Fem C 4-0 Sallent 'Les blaves no van fer un bon partit, ja que van estar molt per sota del seu nivell. Seguim treballant per arribar a l'objectiu final.' Castelldefels 5-1 Benjamí C 'Càstig excessiu en un partit on hem estat protagonistes durant els 3 primers quarts, dominant el rival amb la pilota, creant ocasions de gol i marcant dos gols que són anul•lats per fores de joc molt justos. A l’últim quart encaixem un gol en pròpia porteria quan buscàvem guanyar el partit i tot seguit tornem a encaixar després d’un error col•lectiu. Amb el marcador molt en contra ens veiem superats i acabem amb la sensació d’haver merescut més. Seguim creixent!' Vilafranca 1-6 Infantil D 'Els blaus van ser molt superiors. Sobretot a la segona part, on van pressionar la sortida de pilota, i van arribar els gols.' CF Corbera 1-1 Cadet B 'Una altra vegada, l'equip s'enfrontava al lider de la categoria. Aquesta vegada com a visitant, en un camp molt complicat per les seves dimensions. El duel va ser d'una gran intensitat, i amb poques arribades clares a porteria. Al minut 75, l'equip es va avançar al marcador. Però, en un corner a la darrera acció del partit va arribar l'empat definitiu.' Vilassar de Dalt 3-6 Aleví B 'Gran partit el disputat aquest dissabte per part dels blaus. Una primera meitat d'ensomni fa que els 3 punts vinguin a Les Comes. Tot i l'intent de remuntada local, la contundència a la propia àrea va evitar un excessiu patiment. Aquesta és la línea a seguir!' Cadet E 3-1 Sant Cugat Sesgarrigues 'Bon partit per part nostra remuntat un 0-1 en contra i mostrant un bon nivell de joc. L'equip està agafant ritme novament després de la baixa de Jordi Malet i va per bon camí.' Infantil A Fem 7-0 CE Mercantil 'Partit on vam tenir la possesió de la pilota en tot moment i ens vam fer fortes amb ella... Creant ocasions, estan ben col•locades quan no teníem la pilota i sent generoses entre nosaltres quan la teníem. Tornem a guanyar a casa i ja pensant en la setmana vinent.'