<%=Club.Nombre %>

Història del Club

El C.F. SANTA EUGENIA es va fundar 18 de maig del 1982 però no va ser fins el 27 de Juny del 1983 que el club va formalitzar els Estatuts Oficials i es va passar a dir C.F.P. SANTA EUGENIA.

Sota la ma del germa salesia JESUS MAQUIERA qui va demanar al Sr. RICARD CALVET  i a Don ANGEL PINTO que l’ajudessin a formar un club de futbol per els nens del barri que volien jugar a futbol, el Sr. Calvet va començar a buscar persones del barri i que volguessin col·laborar i els agrades el futbol per tal de poder iniciar el futbol al barri, al mes de juliol del 1982 ja i havia un equip integrat per nens entre 6 a 14 anys que volien jugar i varen participar el Torneig de l’Amistat que es va fer amb equips de la ciutat i rodalies.

 

El 27 juny del 1983 el C.F.P. SANTA EUGENIA va fer els estatuts per formar la junta directiva i poder-ne FEDERAR ja que tindrien 2 equips mes.

 

FUNDADORS DEL CLUB:

 

Don ANGEL PINTO COMAS

RICARD CALVET  VILA

JOSEP BOSCH ILLA

VICENTE MARCOS GARCIA

JOVINO CASILLAS MARTIN

 

LA PRIMERA DIRECTIVA:

 

Don ANGEL PINTO COMAS (President)

RICARD CALVET VILA (Sots - President 1)

ANTONIO SALGUERO de la ROSA (Sots - President 2)

JOSEP BOSCH ILLA (Secretari)

JOSEP MARIA MARCOS GARCIA (Tresorer)

VICENTE MARCOS GARCIA (Vocal 1)

JOVINO CASILLAS MARTIN (Vocal 2)

FERNANDO LOPEZ SOTERAS (Vocal 3)

 

L’any 1985 la junta directiva va tindrà que modificar els càrrecs ja que en  Josep Maria Marcos ens va deixar i es va incorporar a la Directiva la MARIA CARME CALVET SAURINA ocupant el lloc (Secretaria) i en JOSEP BOSCH ILLA a (Tresorer).

 

L’any 1990 la Junta Directiva va tindrà que modificar alguns càrrecs degut que el president  el SALESIA Don ANGEL PINTO COMAS va marxar a TERRASSA, el lloc de president el va ocupar en RICARD CALVET VILA i els (sots-president 1) el va ocupar ANTONIO SALGUERO de la ROSA i els (sots-president 2) el va ocupar JOSEP BOSCH ILLA i es va incorporar a la directiva el Salesià RAMON VERA que ocuparia el lloc de (tresorer).

El desembre del 2015 el club es va veure obligat a treure parroquial del nom del club.


Comparteix a: