<%=Club.Nombre %>

Salutació del President

Alejo de Alfonso és el 17è president de la història del CF Pobla de Mafumet després de guanyar les eleccions a la presidència del club l’agost de l’any 2019.

El nou president pobletà té 30 anys, és nascut a Barcelona i és llicenciat en Enginyeria Tècnica de Producció Industrial i Administració i Direcció d’Empreses. Actualment és el director de la companyia SD Partners. Ell i la seva junta directiva treballen perque el C.F. Pobla de Mafumet seguiexi sent una entitat referent a la demarcació de Tarragona, tant pel que fa el primer equip, que actualment milita a la Tercera divisió, com al seu filial, CF Pobla de Mafumet B, a Segona Catalana, com amb l’important planter del que disposa la Fundació CF Pobla de Mafumet.

Alejo de Alfonso, president del CF Pobla de Mafumet «tinc molta il·lusió i crec que conjuntament amb la meva junta directiva podem aportar molt pel club. El meu objectiu és apropar-lo al poble» assegura el màxim responsable del club.

Juntament amb el president la nova junta directiva està dividida en tres grans àrees (económica, esportiva i social) les quals es detallen:

Vicepresident esportiu: Albert Virgili Fort

Vocal del CF Pobla de Mafumet B: Lluís Tatay Durán
Vocal de Veterans: Juan Francisco Muñoz Barrancos
Vocal de Futbol Sala: Juan Padrell
Vocal de Bàsquet: Sheila Díez

Vicepresident Social: Alberto Garzón Barrero

Vocal de Comunicació: Helder Moya Jardim
Vocal d’Espai Pobla: David Ocaña Cava
Vocal de Tecnologia i Sistemes: Roberto Martín Mora

Vicepresident econòmic: Eduardo Loma-OssorioGomez

Vocal en representació de l’Ajuntament: Gustavo Donoso Trenado  

Secretari: Llorenç Serrahima Escoda

 

Alejo de Alfonso // President

 

Junta directiva 2019-2020

 


Comparteix a: