<%=Club.Nombre %>

Salutació Alcalde

El CF Pobla, mirall del municipi

A La Pobla ens agrada l’esport. Som un municipi que gaudeix practicant i contemplant l’esport, i la màxima expressió d’aquesta tònica general a La Pobla és el nostre club de futbol.

De fet, si algú ha potenciat la pràctica esportiva i ha deixat ben alt el nom del nostre municipi, aquest és sens dubte el Club de Futbol Pobla de Mafumet. Des de la seva creació ha estat una entitat que ha fomentat l’esport com a eina d’integració, de convivència i de salut. Així ho testimonien els més de 250 infants que donen vida a les categories formatives del club, i que setmana rere setmana gaudeixen jugant a futbol tot defensant la samarreta, l’escut i el nom del seu municipi: La Pobla de Mafumet.

Des de fa uns anys, a més, ens ofereix l’oportunitat de gaudir amb la competició d’alt nivell, arribant fins i tot a disputar eliminatòries d’ascens a Segona B i passejant amb orgull el nom de La Pobla de Mafumet per la geografia espanyola.

Per tot plegat, el CF Pobla de Mafumet és una de les entitats més estimades pels pobletans i pobletanes de totes les edats, i de ben segur seguirà sent així per sempre, ja que a banda de les moltes alegries esportives que ens aporten, també hi ha un component de vinculació emocional amb el club. De fet, totes les famílies de La Pobla tenen un vincle més o menys directe amb l’entitat, ja sigui com a jugadors de les diferents categories, com a tècnics o com a seguidors del club. A tots ells, els animem a seguir engrandint aquest baluard pobletà que és el nostre club de futbol.

Amunt Pobla!

 

Joan Maria Sardà i Padrell // Alcalde de La Pobla de Mafumet


Comparteix a: