PRESENTACIÓ TEMPORADA 2017-18

PRESENTACIÓ TEMPORADA 2017-18

La Presentació de la temporada tindrà lloc el proper disabte 23 de setembre a les 17:30h en els Camps Municipals de la Purísima. Tots els jugadors, entrenadors i delegats deuràn estar allí a les 17:00h, uniformats amb la equipació de paseig, polo roig i pantalons negres, calcetins blancs y esportives. Vos demanem puntualitat. - - - La Presentació de la temporada tendrá lugar el próximo sábado 23 de septiembre a las 17:30h en los Campos Municipales de la Purísima. Todos los jugadores, entrenadores y delegados deberán estar allí a las 17:00h, uniformados con la equipación de paseo, polo rojo y pantalones negros, calcetines blancos y deportivas. Os pedimos puntualidad.

Laura Blasco amb la Sub-12 Valenciana

Laura Blasco amb la Sub-12 Valenciana

La davantera ontinyentina Laura Blasco Martínez ha estat convocada per l’entrenament que la Selecció Valenciana Sub-12 ha de realitzar este dijous 16 de novembre a Picassent, concretament al Camp de futbol “Miguel Monleón”, en el que serà la primera presa de contacte de les jugadores nascudes el 2006. La jugadora, pertanyent a l’equip aleví/benjamí de l’Escola del CD Esport Base Ontinyent, és actualment la pitxitxi del grup 3 de la categoria, amb un total de 6 gols en els tres partits que han jugat fins ara les deixebles de Julio Villa (2 victòries i 1 empat), fet que li ha valgut per a tindre esta oportunitat. En paraules del seu míster, “és un orgull que trien una jugadora a la que estàs entrenant, si bé és cert que hagueren pogut agafar-ne alguna altra més”. Villa recorda que va hagué de modificar la seua posició al camp, ja que “Laura em va dir el primer dia que ella solia jugar en banda, però ràpidament vaig vorer que jugant en punta anava a ser més decisiva, donat que ho té quasi tot: dribling, potència de xut, molta vista per assistir les seues companyes. L’única mancança és la falta d’alçada, però Messi tampoc és molt alt”.

QUOTES TEMPORADA 2017-18

QUOTES TEMPORADA 2017-18

QUOTES TEMPORADA 2017-18

Conveni amb Global Be Clinic

Conveni amb Global Be Clinic

S’ha signat un conveni amb Global Be Clinic on els alumnes es poden beneficiar d’un 20% de descompte. També la clínica ofereix un reconeixement médic que tindrà un cost de 55€ per jugador.