Noticias Ver todas

La FEBO torna a col·laborar amb la Creu Roja el diumenge de Fira

La FEBO torna a col·laborar amb la Creu Roja el diumenge de Fira

La marea roja que conformen els membres de la FEBO, tornarà a omplir els voltants del recinte firal este proper diumenge 19 de novembre, per col·laborar amb la Creu Roja espanyola amb la tradicional col·lecta que es fà des de l’Assemblea local de l’esmentada entitat a Ontinyent. És per això que els joves jugadors que formen part dels equips de futbol-8 de l’Escola ontinyentina, uniformats amb el seu habitual xandall roig, tornaran a donar suport en el “Dia de la Bandereta”, fet que uneix ambdues entitats des de ja fà vora una dècada. Serà a partir de les 10:45 quan els equips alevins, benjamins i prebenjamins de la FEBO, es reuniran a l'estand que tindrà ubicat la Creu Roja d'Ontinyent a l'entrada del recinte firal (encreuament dels carrers José Iranzo amb Avda. Albaida) per tractar d'involucrar els assistents a la Fira 2017, per que col·laboren amb esta ONG. Cal recordar que l'any passat es recaptaren més de 2.000€.

Laura Blasco amb la Sub-12 Valenciana

Laura Blasco amb la Sub-12 Valenciana

La davantera ontinyentina Laura Blasco Martínez ha estat convocada per l’entrenament que la Selecció Valenciana Sub-12 ha de realitzar este dijous 16 de novembre a Picassent, concretament al Camp de futbol “Miguel Monleón”, en el que serà la primera presa de contacte de les jugadores nascudes el 2006. La jugadora, pertanyent a l’equip aleví/benjamí de l’Escola del CD Esport Base Ontinyent, és actualment la pitxitxi del grup 3 de la categoria, amb un total de 6 gols en els tres partits que han jugat fins ara les deixebles de Julio Villa (2 victòries i 1 empat), fet que li ha valgut per a tindre esta oportunitat. En paraules del seu míster, “és un orgull que trien una jugadora a la que estàs entrenant, si bé és cert que hagueren pogut agafar-ne alguna altra més”. Villa recorda que va hagué de modificar la seua posició al camp, ja que “Laura em va dir el primer dia que ella solia jugar en banda, però ràpidament vaig vorer que jugant en punta anava a ser més decisiva, donat que ho té quasi tot: dribling, potència de xut, molta vista per assistir les seues companyes. L’única mancança és la falta d’alçada, però Messi tampoc és molt alt”.

Conveni amb Global Be Clinic

Conveni amb Global Be Clinic

S’ha signat un conveni amb Global Be Clinic on els alumnes es poden beneficiar d’un 20% de descompte. També la clínica ofereix un reconeixement médic que tindrà un cost de 55€ per jugador.

QUOTES TEMPORADA 2017-18

QUOTES TEMPORADA 2017-18

QUOTES TEMPORADA 2017-18