<%=Club.Nombre %>

Benjamí B, en busca de la final


Nou cap de setmana d’alt voltatge pel Benjamí B de la FEBO, qui este proper diumenge viurà la fase semifinal de la Copa Federació, a la que accedí el darrer 14 de gener després de guanyar els seus 5 partits d’esta fase preliminar.

Els de Vicent Vidal apleguen en la moral pels núvols després del seu brillant triomf al “Torneo Campeones de Invierno” d’este mateix dilluns, i ara tenen una nova oportunitat per demostrar que estan capacitats per fer grans coses al món del futbol.

Però els joves jugadors del Benjamí de 1r any no ho tindran gens fàcil, ja que sols es classificaran dos equips de cada grup per a l’eliminatòria prèvia que donarà l’accés a la ronda final, on diumenge es ficaran en joc 6 places, i on els ontinyentins (líders del seu grup) s’hauran de vorer les cares amb conjunts de la Superlliga Benjamí.

Estos són els rivals al grup H en la fase de grups:

10:45 Ribarroja CF B

12:30 UD Marítimo-Cabanyal C

14:45 Colegio Salgui EDE B

Cas de ser primers de grup, els de Vicent Vidal s’ho jugarien amb el 2n del grup H (Dragon Force, Zafranar, Ciutat de Valencia o Llevant), mentre que si accediren com a segons del seu grup, el rival seria el 1r del grup G (Salesianos Burriana, Malilla, Acero o Mislata).

Tot açò després que dissabte a les 12:30, hagen jugat el seu partit de lliga a Alberic davant el Promeses, on buscaran mantindré els quatre punts de diferència respecte al segon classificat, el Ciutat d’Alzira.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)