<%=Club.Nombre %>

Así queremos ver nuestras gradas siempre!!!


Així és com ens agrada veure el nostre camp i les nostres grades: plenes de gent. De públic d'Inca o d'altres llocs que gaudeixen del futbol; públic que creu que el futbol local encara pot oferir coses positives a la nostra comunitat. Futbol molt modest però que lluita per fer-se un lloc i oferir entreteniment, espectacle i diversió al seu públic.
Grades plenes d'aficionats, 
de nins i nines, de famílies, de jugadors del nostre futbol base o d'altres entitats.

Ens dona igual si ve un equip o altre: volem que ens vinguin a veure i gaudir del nostre equip.
Treballam per a això.
Treballam dia a dia al nostre estadi, a la nostra gespa, amb les nostres plantilles, amb els jugadors més joves i també amb els mes veterans.
Lluitam per oferir un espectacle de qualitat i un futbol amb valors i amb molt de contacte amb la societat de la nostra ciutat.

Estimam l'esport. Estimam el futbol. Estimam la nostra ciutat. Som responsables socialment. Esperam que l'afició ho entengui. Som aquí per ells i per a ells.
Amunt Constància !!!

---------

Así es como nos gusta ver nuestro campo y nuestras gradas: llenas de gente. De público de Inca o de otros lugares que disfruta del fútbol; que cree que el fútbol local todavía tiene algo que ofrecer a la nuestra comunidad. Fútbol muy modesto pero que lucha para hacerse un hueco y ofrecer entretenimiento, espectáculo y diversión a su público.
Gradas llenas de aficionados, de niños, de familias, de jugadores de nuestro fútbol base o de otros Clubes.

Nos da igual si viene un equipo u otro: queremos que nos vengan a ver y disfrutar de nuestro equipo.
Trabajamos para ello.
Trabajamos día a día en nuestro estadio, en nuestro césped, en nuestras plantillas, con los jugadores más jóvenes y también con los veteranos.
Luchamos para ofrecer un espectáculo de calidad y un fútbol con valores y muy en contacto con la sociedad de nuestra ciudad.

Amamos el deporte. Amamos el fútbol. Amamos nuestra ciudad. Somos responsables socialmente. Esperamos que la afición lo entienda. Estamos aquí por y para ellos.
Amunt Constància!!!

 


Comparteix a:

  • X (Twitter)