<%=Club.Nombre %>

Costà, però el "Paquito Llopis" de prebenjamins es quedà a Ontinyent


Tornà a quedar-se a Ontinyent el Trofeu “Paquito Llopis” de categoria prebenjamí, després que el darrer divendres els jugadors de Rubèn Fuentes superaren el seu rival a la tanda de penals.

Fou un torneig que acabà de manera molt semblant a com havia començat, ja que la final tingué es mateixos protagonistes que els que iniciaren la competició vora 10 hores abans: Ràcing Algemesí i FEBO A. I el que és més curiós, un resultat que varià per ben poc, ja que els amfitrions s’imposaren al partit inicial 4-3, mentre que la finalíssima acabà amb empat a 4 entre dos dels representants del grup A.

I és que tant FEBO A com els de la Ribera, havien ocupat els llocs que donaven accés a les semifinals, siguent clarament superiors tant a Intangco Elche com al Benigànim, qui va finalitzar el trofeu sense poder puntuar al grup A.

Per la seua part el grup B també tingué dos dominadors, acabant imbatuts en esta primera fase: Lacross Babel i UD Almansa; que pel gol-average ocuparen en este ordre la classificació del grup. El tercer lloc fou pels deixebles de José Mollà, que s’imposaren els prebenjamins de l’Esides alcoià, qui acabà en últim lloc.

En les semifinals, els locals de Garrote no tingueren pietat dels manxecs, a qui superaren 6-1, mentre que els d’Algemesí s’imposaven els alacantins per un ajustat 1-2. Els propis jugadors del Lacross Babel es farien amb el tercer lloc en vèncer 1-6 als d’Almansa.

La gran final no va decebre a cap dels allí presents, i oferí un gran partit de futbol-8, que com s’ha comentat abans, precisà d’una tanda de penals després que el temps reglamentat finalitzara amb un empat a 4 gols. En la mort sobtada, els ontinyentins superaren els racinguistes d’Algemesí per 3-2, mantenint el Trofeu de Campió del Paquito Llopis a casa.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)