<%=Club.Nombre %>

L'Acadèmia del València CF espera a Hugo, Roman i Albero


Continuen les convocatòries de jugadors de la FEBO per a jugar partits amistosos, i en este cas són fins a tres els que la propera setmana hauran de desplaçar-se a les instal·lacions del Valencia CF, per a demostrar les seues qualitats futbolístiques.

El primer en viatjar a la Ciutat Esportiva de Paterna serà el jugador de l’Aleví A, Hugo Revert Vidal. Este jugador ofensiu de banda dreta està convocat pel dilluns 18 a les 18:00 pel partit que ha de jugar l’equip de la Acadèmia del València CF. Hugo és actualment el pitxitxi del conjunt entrenat per Pepe Garcia amb un total de 8 gols dels 28 que han aconseguit, i que gràcies a les quatre darreres victòries s’han apuntalat en el tercer lloc de la classificació.

Els altres dos jugadors pertanyen a l’Infantil A que prepara Roberto Bas, i tots són esquerrans. Parlem de Javi Albero Montava i de Roman Fita Herrero, que estan citats pel dimarts 19 als terrenys de Paterna, amb les mateixes condicions que ho farà el dia anterior l’aleví Hugo Revert.

Albero és un jugador molt tècnic, vertical i molt bo en l’1x1” en paraules del seu entrenador, qui assegura que “disposa d’una gran visió de joc, a la vegada que és molt generós en l’esforç”. Respecte a Roman, el cataloga com “jugador molt fort i ràpit, ben dotat tècnicament, i amb un extraordinari colpeig de baló” el que l’ha fet ser l’actual màxim golejador de l’Infantil A, amb 5 gols.

Esperem que gaudisquen de l’ocasió, i que a l’igual que este matí de dissabte amb el triomf de l’aleví A de Hugo, els jugadors de l’infantil sumen una victòria al partit de demà a L’Alcúdia.


Comparte en:

  • X (Twitter)