<%=Club.Nombre %>

El Benjamí C té un cap de setmana "complet"


De nou la Copa Federació torna a tindre a un equip de la FEBO com a participant, després que el Benjamí B es classificarà per la fase semifinal el darrer 14 de gener.

Este proper diumenge 11 de febrer serà el torn del Benjamí C, qui haurà de desplaçar-se a les instal·lacions del CD El Planter a Puçol per buscar un bitllet per a la fase definitiva. Per això els de Paco Balaguer hauran de superar la fase de grups (són 24 equips repartits en 6 grups) pel que almenys haurien de ser segons del seu grup, i posteriorment guanyar el partit de quarts de final.

Els jugadors del Benjamí C, que dissabte rebran en lliga al CF CC Alcoy “B” a les 10:45, tindran com a rivals al Don Bosco A (10:10), Deportivo La Rambleta A (11:15) i el Massamagrell B (13:40). Cas de ser dels dos millors del grup F, es jugarien un lloc a la fase semifinal amb els del grup E: CFB Gandia C, Canals Promeses B, Sp. Mislata D i la Unió Benetússer-Favara A.

Cal dir que la setmana passada havia de competir en esta Copa, l’equip Benjamí A, però per les circumstàncies que es produïren, i després d’autoritzar-ho la FFCV, tindran la seua oportunitat el proper 18 de febrer.


Comparte en:

  • X (Twitter)