<%=Club.Nombre %>

L'Aleví Femení de la FEBO fou Campió al Rocarsa Cup.


No sols la FEBO va organitzar el seu tradicional Trofeu aprofitant l’aturada de la competició lliguera per la Setmana Santa, sinó que a més, un dels seus equips es va desplaçar fins a Anna per a participar en altre dels tornejos en estes dates. Fou l’Aleví Femení qui, a més, es proclamà campió al Rocarsa Cup després de superar l’Elx Femení en la final.

Les jugadores de Julio Villa començaren superant les del Bonavista CF per un ajustat 0-1, per a després guanyar el partit que les feia primeres de grup davant CD El Campello per 2-1.

Posteriorment en les semifinals fou altre equip alacantí al que s’enfrontaren: SPA Alicante, que havia quedat segon a l’altre grup i al que derrotaren per 2-1, obtinguent el bitllet per la finalíssima.

Ahí els esperava el que serà campió de lliga al grup alacantí en la mateixa categoria  que ho han estat ja les jugadores ontinyentines: l’Elx. Després d’un partit que finalitzà amb empat a un gol, tot es va decidir als llançaments de penal, on les de la FEBO estigueren més encertades i es portaren el títol de campiones cap a Ontinyent. Enhorabona!!

 


Comparte en:

  • X (Twitter)