<%=Club.Nombre %>

El Benjamí A participa este diumenge a la Copa


En un cap de setmana marcat pels enfrontaments entre equips de la FEBO i els de l’Alcoyano i el Cullera (i sense oblidar-se dels partits importants que tenen les xiques), volem fer menció especial a la participació del Benjamí A a la Copa Federació d’este mateix diumenge.

I és que els de Luis Leal es desplaçaran a les instal·lacions del CD El Planter, a Puçol per a disputar la 4a jornada d’esta Copa, que fou ajornada per la pluja que va caure el passat 28 de gener, i que es disputarà este 18 de febrer.

Els de Lucho tenen un grup complicat, amb la presència dels benjamins del València CF o del Sp. Mislata, equip este últim que milita a la Superlliga Benjamí. Però els ontinyentins es troben en un dels millors moments de la temporada, ja que no saben el que es perdre a les darreres 7 jornades, on tant sols han cedit tres empats.

Estos són els horaris del Benjamí A de la FEBO a la Copa Federació:

10:10 València CF “C”

11:20 Sp. Mislata A

13:05 Sporting Benissanó

Cas de classificar-se entre els dos millors, el seu rival per accedir a la fase semifinal eixiria del grup que formen Tavernes Blanques B, At. Union Catarroja A, Los Silos A i Escuelas San José C, jugant-se eixa eliminatòria a partir de les 15:00.

Sort pel Benjamí A a esta Copa, així com al partit que han de jugar dissabte davant el Cullera a la Puríssima a partir de les 10:45.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)