<%=Club.Nombre %>

Jaume Durà, signa amb el València CF


El jugador del Benjamí A, Jaume Durà i Soler s’incorporarà a la disciplina del València CF a partir de la propera temporada, després de signar l’acord amb els del cap i casal.

El jugador entrenat per Lucho Soler ja havia estat convocat diverses vegades als entrenaments de l’Acadèmia del València CF, qui venia seguint-lo durant tota la temporada 2017/2018. Aterrat fa un parell de temporades des de l'Albaidense, a l'igual que el seu entrenador, este jove natural d'El Palomar (15/05/2008) que juga de mig ofensiu, o tant de bo com de davanter està siguent fonamental perqué el Benjamí A estiga lluitant pels llocs més alts de la classificació, després de guanyar a casa del 2n classificat just amb dos gols de Durà.

En paraules del seu entrenador "Jaume, a l'igual que jo, estàvem en l'Escola de l'Albaidense, i en aplegar a la FEBO fa dos anys vaig tenir la sort de poder entrenar-lo i no sols formar-lo com a jugador, sinó principalment com a persona. És un xiquet que ha naixcut en el baló baix dels braços: quan el tenia sa mare en la panxa, les patades que li pegava tant fortes eren d'un xiquet que l'únic que volia era jugar i jugar a futbol, i així ha estat ja que amb vora 10 anys, el xiquet sempre té el baló en els peus".

Per a Lucho tot són elogis: "Jaume, és una persona molt generosa, bondadós, humil, conciliador, solidari i podria estar fins demà escrivint adjectius sobre ell. Comprèn perfectament els diferents punts de vista dels altres i intenta trobar un punt d'unió o mitjana entre aquests punts distants. Gran jugador d'equip, prevalent al grup per sobre de l'individu, Jaume és un jugador que s'ha guanyat la reputació de ser una persona normal en un món ple d'egos, capritxos i excentricitats. Amic dels seus amics, sempre ajuda als seus companys per a que milloren, al temps que intenta passar desapercebut i gaudir, com no, del futbol".

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)