<%=Club.Nombre %>

El Benjamí B es proclama CAMPIÓ de lliga 17/18


Restaven quatre jornades per a finalitzar les 30 jornades de lliga, i el Benjamí B de la FEBO sols disposava d’un matalàs de 4 punts respecte al seu gran competidor en esta temporada, el Ciutat d’Alzira, i en tant sols un parell d’encontres, on els de Vicent Vidal no han errat, els han valgut les dues punxades dels de la Ribera per proclamar-se CAMPIONS DE LLIGA.

Així ho van celebrar este darrer divendres, després del 4-0 davant el Promeses Sueca, i com ells volien, als Camps de la Puríssima, amb la companyia dels seus familiars i amics.

Ontinyentins i alzirenys han protagonitzat una lluita des de l’inici de la temporada, siguent els nostres qui enllaçaren 14 triomfs a les primeres jornades de lliga, trencant-se la immaulada ratxa al partit jugat en Alzira, on els locals es ficaren líders en superar 2-1 els de Vidal.

Però este jove grup s’ha caracteritzat per ser supercompetitiu, com ho demostra l’haver-se proclamat campió del Trofeu Campions d’Hivern, competició que reunia els millors conjunts de la 1a volta de la lliga. A més a més, este Benjamí de primer any, s’ha classificat per la Fase Final de la Copa Federació que tindrà lloc el proper 27 de maig, i on els de Vicent Vidal podrien aconseguir un “triplet” històric.

Els xavals són actualment l’equip menys golejat, a la vegada que són el conjunt que més gols ha marcat quan encara resten un parell de jornades; comptant també amb el pitxitxi d’esta lliga: Mario Ferri, qui amb 41 gols encapçala esta classificació.

Sense cap dubte un gran equip que serà dels més recordats a la història de la FEBO, i que vol acabar el més amunt possible este curs 2017/2018: superant el seu rival més directe (Ciutat d’Alzira) i portar-se cap a Ontinyent la Copa Federació.

Vicent, enhorabona a tu i a tots els que formeu este BENJAMÍ B Campió.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)