<%=Club.Nombre %>

El Benjamí B jugarà la Fase Final de la Copa


Continua amb pas ferm el Benjamí B de la FEBO en la Copa Federació, on tant sols li resta per jugar la Fase Final després que este darrer diumenge els xicons de Vicent Vidal obtingueren el bitllet gràcies a superar l’emocionant jornada de semifinals.

Els jugadors del Benjamí de 1r any acabaren el dia sense perdre cap partit, i ja en són 9 els que han jugat en esta edició de la Copa Federació. Però els ontinyentins aplegaren a Puçol després de l’empat a zero gols del dissabte en Alberic, i per a més inri, al primer partit amb el Ribarroja, els de Vidal l’acabaren empatant sense gols.

La classificació per l’eliminatòria la cimentaren en el triomf contra el Marítimo-Cabanyal, als que superaren 5-0; després aplegaria el 2-1 davant el Colegio Salgui, que els atorgava el 1r lloc del grup H.

En el partit que tancava la ronda semifinal, i que donava pas a la jornada final del proper 27 de maig, de nou els de Vicent Vidal no estigueren encertats de cara a gol, el que desembocà en la tanda de penals davant el Ciutat de València.

Esta agònica tanda, s’encetava amb el gol de Mario Ferri, empatant els valencianistes tot seguit. A Sergio Belda li aturava el llançament el porter, avançant-se els rivals en marcar el quart llançament. A Nacho Ferrero no li tremolà el pols per a empatar a dos, abans que el Ciutat de València disposara de l’oportunitat per classificar-los, però Jordi Martí li endevinà la intenció i ho portà a la mort sobtada.

Pablo Vidal no perdonà, i de nou Martí tornà a aturar el definitiu penal, i que ficava el Benjamí B de la FEBO a la Fase Final de la Copa, a la que també han accedit els equips: Llevant UD “B”, CFB Gandia “B”, CD Malilla “C”, Patacona CF “B” i Llevant UD “C”. Enhorabona!

 


Comparte en:

  • X (Twitter)